มหาวิทยาลัยทักษิณ l   วิทยาเขตพัทลุง

ภาพข่าวกิจกรรม

Chinese Consulate in Songkhla invited TSU for Chinese New Year
MoU with Soutsaka College of Management and Technology
IMT-GT UniNet STEM meeting at TSU
Welcome representative from Chongqing University to TSU
ASWARA, UMK and UniMAP delegations visit TSU
UiTM Kedah delegation visits TSU
UniMAP delegation visits TSU
SEED Reflection 2018
Representative from TSU attended UiTM Perlis Convocation Ceremony
Representative from TSU attends UniMAP Convocation Ceremony
SEED2018 Training Program
SEED2018
TSU administrator visits the Consulate-General of Malaysia in Songkhla
TSU administrator visits the Consulate of Republic of Indonesia in Songkhla
UNIB staff visited International Relations Office, TSU
Collaborative meeting with faculties
TSU representative attends 11th Anniversary Achievement of Confucius of Betong Municipality
Student Mobility Program between TSU and UNIB
TSU staff visits Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Malaysia
Consul of Indonesia in Songkhla visits TSU