มหาวิทยาลัยทักษิณ l   วิทยาเขตพัทลุง

ภาพข่าวกิจกรรม

TSU administrator visits the Consulate-General of Malaysia in Songkhla
TSU administrator visits the Consulate of Republic of Indonesia in Songkhla
UNIB staff visited International Relations Office, TSU
Collaborative meeting with faculties
TSU representative attends 11th Anniversary Achievement of Confucius of Betong Municipality
Student Mobility Program between TSU and UNIB
TSU staff visits Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Malaysia
Consul of Indonesia in Songkhla visits TSU
Chinese Director of Confucius Institute of Betong Municipality visits TSU
TSU administrators attend International Conference at Syiah Kuala University, Indonesia
IMT-GT UNINET meeting at TSU
TSU Students participate in Mini SEED Program
Chinese Students at TSU
TSU staff visit Atma Jaya Catholic University, Indonesia
TSU Students participate in SEED Program in Indonesia
TSU Assistant President visits Consulate of the Republic of Indonesia in Songkhla
Academic Collaboration with Universite de Moncton, Canada
UiTM Perlis Visitors to TSU
Director of Confucius of Betong Municipality visits TSU
UiTM Perlis Students visit TSU